Traineeship in de dynamische markt van risico’s en verzekeringen

Intermont is op zoek naar net afgestudeerde professionals die op zoek zijn naar een uitdagend traineeship.

Intermont is het volmachtbedrijf behorende tot Raetsheren van Orden Groep. Raetsheren van Orden Groep behoort tot de top van assurantiemakelaars in Nederland en is partner in het Acrisure netwerk, een toonaangevend netwerk van wereldwijd acterende makelaars. Wij onderscheiden ons als volmachtkantoor doordat wij duidelijke keuzes maken voor klantsegmenten, zowel binnen het publieke domein als de zakelijke markt. Daarnaast hebben wij uitstekende relaties met verzekeraars opgebouwd, waardoor onze verzekerden profiteren van hoogwaardige verzekeringsoplossingen. De medewerkers van Intermont zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van acceptatie van verzekeringen en schadebehandeling. Zij maken het verschil en daarom investeren wij in kennis en kunde van onze mensen.

Gedurende het traineeship bij Intermont maak je kennis met de wereld van verzekeringen. Je wordt opgeleid door de beste specialisten van Intermont, maar ook externe deskundigen worden ingezet om jouw kennis en vaardigheden verder vorm te geven.

Het traineeship bij Intermont bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

  • Het Traineeship Onboarding Programma
  • Opdoen van werkervaring en verder specialiseren binnen een bepaalde richting
  • Vaardigheidstraingen en vakinhoudelijke opleidingen, zoals diverse WFT opleidingen

Na het Traineeship Onboarding Programma ga je aan de slag als acceptant of schadebehandelaar bij Intermont.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een traineeship dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet op het volgende post of e-mailadres:

Intermont Assuradeuren B.V.
Postbus 1015
1810 KA Alkmaar
t.a.v. Rosan Zomerdijk

solliciteren@raetsheren.nl