Werken bij Intermont

Intermont Assuradeuren heeft volmachten op het terrein van schade- en inkomensverzekeringen. Met een premievolume van meer dan € 110 miljoen behoort Intermont tot de top tien van Nederlandse assuradeurenbedrijven. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een frisse blik die ons team kunnen komen versterken. Ga jij de uitdaging aan?

Ontdek alle vacatures Ontdek alle vacatures

Intermont is het volmachtbedrijf behorende tot Raetsheren van Orden Groep. Raetsheren van Orden Groep behoort tot de top van assurantiemakelaars in Nederland en is partner in het Acrisure netwerk, een toonaangevend netwerk van wereldwijd acterende makelaars. Wij onderscheiden ons als volmachtkantoor doordat wij duidelijke keuzes maken voor klantsegmenten, zowel binnen het publieke domein als de zakelijke markt. Daarnaast hebben wij uitstekende relaties met verzekeraars opgebouwd, waardoor onze verzekerden profiteren van hoogwaardige verzekeringsoplossingen. De medewerkers van Intermont zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van acceptatie van verzekeringen en schadebehandeling. Zij maken het verschil en daarom investeren wij in kennis en kunde van onze mensen.

Voelt u zich aangesproken? Neem dan vooral een kijkje op onze vacaturesite door op onderstaande knop te klikken, of neem contact op met Rosan Zomerdijk via solliciteren@raetsheren.nl.