Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Intermont is op zoek naar een schadebehandelaar motorrijtuigen.

Intermont is het volmachtbedrijf behorende tot Raetsheren van Orden Groep. Raetsheren van Orden Groep behoort tot de top van assurantiemakelaars in Nederland en is partner in het Acrisure netwerk, een toonaangevend netwerk van wereldwijd acterende makelaars. Wij onderscheiden ons als volmachtkantoor doordat wij duidelijke keuzes maken voor klantsegmenten, zowel binnen het publieke domein als de zakelijke markt. Daarnaast hebben wij uitstekende relaties met verzekeraars opgebouwd, waardoor onze verzekerden profiteren van hoogwaardige verzekeringsoplossingen. De medewerkers van Intermont zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van acceptatie van verzekeringen en schadebehandeling. Zij maken het verschil en daarom investeren wij in kennis en kunde van onze mensen.

Wij zijn op zoek naar een schadebehandelaar Motorrijtuigen. In deze functie zorg je samen met je collega’s voor een vakkundige en snelle afwikkeling van schadeclaims op het gebied van motorrijtuigen en overige gerelateerde branches, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wij maken graag kennis met jou wanneer je verzekeringstechnisch inzicht op het gebied van motorrijtuigverzekeringen kan vertalen in relatiegerichte schadebehandeling en toe bent aan een nieuwe uitdaging!

Het betreft een functie van 32-40 uur per week.

Functie-eisen

 • Mbo- of hbo-werk- en -denkniveau
 • In het bezit van Wft Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk of bereid om deze diploma’s op korte termijn te behalen.
 • Bij voorkeur reeds ervaring als schadebehandelaar op het gebied van motorrijtuigverzekeringen.
 • Ervaring met het programma ANVA is een pré.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse en Engelse taal.

Takenpakket

 • Behandeling van autoschade claims, waaronder het beoordelen van dekkingskwesties.
 • Verhalen van schade op de verantwoordelijke partij.
 • Telefonisch en schriftelijk contact onderhouden met betrokken partijen zoals de verzekerde(n), verzekeraar(s), tegenpartij(en) en expertisebureaus.

Profiel

 • Initiatiefrijke, enthousiaste persoonlijkheid met goede uitdrukkingsvaardigheden.
 • In staat zijn om verschillende partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen.
 • Verzekeringstechnisch inzicht kunnen vertalen in relatiegerichte schadebehandeling.
 • Accuraat en zelfstandig, doch in teamverband, kunnen werken.

Wij bieden onze medewerkers volop kansen en mogelijkheden voor verdere ontplooiing, opleiding alsmede uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Indien je solliciteert op deze functie gaan wij ervan uit dat je toestemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze werknemers te waarborgen.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een traineeship dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet op het volgende post of e-mailadres:

Intermont Assuradeuren B.V.
Postbus 1015
1810 KA Alkmaar
t.a.v. Rosan Zomerdijk

solliciteren@raetsheren.nl