Schadebehandelaar Inkomensverzekeringen

Intermont is op zoek naar een Schadebehandelaar Inkomensverzekeringen.

Kan je goed luisteren en je verplaatsen in een ander? Haal jij voldoening uit tevreden klanten en zet je graag net dat stapje extra? Ben jij een Schadebehandelaar met 1 tot 5 jaar werkervaring? Dan komen wij graag in contact met jou!

Alkmaar | 32-40 uur

De functie

Als Schadebehandelaar heb je de regie in het totale schadebehandelingsproces met als belangrijkste resultaat: het controleren van correcte en tijdige uitbetaling van de schades. Jij hebt oog voor detail en werkt zorgvuldig. Je behandelt en bewaakt de voortgang van de schadedossiers, verleent een persoonlijke en goede service en houdt contact met assurantieadviseurs, volmachtgevers, (arbo)dienstverleners en eindklanten. Eventuele stagneringen in het proces signaleer je tijdig en los je actief op, zodat een goede voortgang wordt gegarandeerd.

Jouw profiel

Je bent servicegericht en je gaat zeer nauwkeurig te werk. Je hebt oog voor detail en signaleert zelf de kleinste afwijkingen en bijzonderheden. Tot slot ben jij enthousiast, leergierig, proactief, heb jij goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden en laat jij je niet snel uit het veld slaan.

Jouw werkzaamheden

Jouw werkzaamheden als Schadebehandelaar Inkomensverzekeringen zijn:

  • Beoordelen van polisdekking en administratief verwerken en uitkeren van schades voor onder meer de producten ziekteverzuim, WGA ERD, WIA en collectieve ongevallen;
  • Beoordelen van verzoeken tot medefinanciering van re-integratieverzoeken;
  • Plannen, coördineren en het juist toepassen van werkprocessen en activiteiten;
  • Afhandelen van vragen van interne afdelingen en externe partijen;
  • Diverse administratieve taken zoals het aanleggen van (schade)dossiers en corresponderen;
  • Berekenen en verwerken van uitkeringen.

Jouw profiel

Je bent servicegericht en je gaat zeer nauwkeurig te werk. Je hebt oog voor detail en signaleert zelf de kleinste afwijkingen en bijzonderheden. Tot slot ben jij enthousiast, leergierig, proactief, heb jij goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden en laat jij je niet snel uit het veld slaan.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • In het bezit van WFT basis en WFT inkomen, of bereid om deze te behalen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse taal;
  • Kennis van de applicaties ANVA en Xpert Suite is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

Intermont is het volmachtbedrijf behorende tot Raetsheren van Orden Groep. Raetsheren van Orden Groep behoort tot de top van assurantiemakelaars in Nederland en is partner in het Acrisure netwerk, een toonaangevend netwerk van wereldwijd acterende makelaars. Wij onderscheiden ons als volmachtkantoor doordat wij duidelijke keuzes maken voor klantsegmenten, zowel binnen het publieke domein als de zakelijke markt. Wij bieden jou een afwisselende functie met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. Wij vinden ontwikkeling belangrijk, nemen jouw ambities serieus en denken actief met je mee over jouw toekomst binnen onze organisatie. Bij ons is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met gedreven collega’s. Intermont kent een 40-urige werkweek en biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Voor ons is een goede werk-privé balans belangrijk, daarom bieden we je o.a. minimaal 27 vakantiedagen. Verder bieden wij een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrije pensioenregeling, winstdeling (afhankelijk van bedrijfsresultaten en functioneren) en een reiskostenvergoeding. Wij begrijpen dat plezier maken buiten het werk om óók belangrijk is! Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar de leukste personeelsfeesten en vrijdagmiddagborrels!

Interesse?

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Solliciteer dan via solliciteren@raetsheren.nl met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met de Afdeling HR via 072-5414151.

Indien je solliciteert op deze functie gaan wij ervan uit dat je toestemt met een integriteitsonderzoek. Deze
screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.