werken_bij_bedrijfscultuur

Actuarieel Data Analist

Intermont is op zoek naar een Actuarieel Data Analist.

Vind je het leuk om als centrale persoon in de organisatie werken en op het snijvlak te zitten van het enerzijds (technisch) modelleren en anderzijds de organisatie te challengen daar waar nodig? Dan is de rol van Actuarieel Data Analist de volgende stap in jouw carrière!

De functie Actuarieel Data Analist

Als Actuarieel Data Analist werk je nauw samen met de directeur van het volmachtbedrijf Intermont, alsmede de diverse managers binnen het volmachtbedrijf. Jouw data analyses vormen het startpunt voor het uitdenken van nieuwe proposities en vormen tevens de basis voor de gesprekken met zowel de bestaande risicodragers als de beoogd nieuwe risicodragers. Ook werk je in deze rol nauw samen met het sluitteam van de diverse makelaars waarmee Intermont zaken doet. De belangrijkste werkzaamheden in deze rol bestaan uit het verrichten van (markt)onderzoek, het analyseren van data (marktbreed en portefeuilleniveau), het ontwikkelen van acceptatiemodellen en het maken van dashboards.

Samengevat:

– Ondersteun je het senior management team van Intermont met data analyses en actuariële berekeningen;

– Verricht je (markt)onderzoek om te komen tot interessante proposities;

– Analyseer je de beschikbare data en presenteer je de uitkomsten op een overzichtelijke wijze;

– Ontwikkel je acceptatiemodellen op basis van jouw bevindingen;

– Ontwikkel je heldere dashboards ten behoeve van de periodieke besprekingen met de risicodragers achter Intermont;

– Ben je onderdeel van het team dat de portefeuille en kansen presenteert aan beoogd nieuwe risicodragers;

– Lever je een bijdrage tijdens de audits die door de volmachtgevers periodiek worden uitgevoerd.

Jouw profiel

Jij bent iemand die analytisch sterk is en over een oplossingsgerichte houding beschikt. Jij schrikt niet zo snel van een ingewikkelde wiskundige vraag. Sterker nog, jouw ogen gaan stralen. Jij kunt goed werken onder druk en beschikt over goede time management skills. Je bent organisatiesensitief, sterk in relatiemanagement en vind het leuk om jouw bevindingen op een communicatieve manier te presenteren.

Wat verwachten wij van je

– HBO/WO werk- en denkniveau;

– Bij voorkeur een financiële opleidingsachtergrond, aangevuld met een verdieping op het terrein van actuarieel rekenen;

– Bij voorkeur 2 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;

– Ervaring binnen het schadebedrijf van een verzekeraar is een pré;

– Affiniteit met commercie;

– Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse en Engelse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

Intermont is het volmachtbedrijf behorende tot Raetsheren van Orden Groep. Raetsheren van Orden Groep behoort tot de top van assurantiemakelaars in Nederland en is partner in het Acrisure netwerk, een toonaangevend netwerk van wereldwijd acterende makelaars. Wij onderscheiden ons als volmachtkantoor doordat wij duidelijke keuzes maken voor klantsegmenten, zowel binnen het publieke domein als de zakelijke markt. Daarnaast hebben wij uitstekende relaties met verzekeraars

opgebouwd, waardoor onze verzekerden profiteren van hoogwaardige verzekeringsoplossingen. Binnen Intermont bieden wij onze medewerkers een uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vinden wij ontwikkeling belangrijk. We nemen jouw ambities serieus en denken actief met je mee over jouw toekomst binnen onze organisatie.

Interesse?

Ben jij de Actuarieel Data Analist die wij zoeken? Solliciteer dan via solliciteren@raetsheren.nl met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met de Afdeling HR via 072-5414151.

Indien je solliciteert op deze functie gaan wij ervan uit dat je toestemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.